11 Nov 2021

Accountmanager 32-40uur – Utrecht

Introduction

Provide Staffing is een full ICT-bedrijf met kantoren in Utrecht, Maastricht-Airport en Valencia. Provide heeft een zeer uitgebreide portfolio aan servicelijnen, actief in IT & telecom, industrie, farmacie, financiële sectoren en overheidsbedrijven.

Sinds de oprichting in 2006 heeft Provide Staffing een constante en stabiele groei doorgemaakt, een stevige reputatie opgebouwd in de ICT-markt en partnerships gesloten met de belangrijkste ICT-integratoren.

Provide Staffing bemiddelt in ICT professionals die op tijdelijke basis worden ingezet. Wij beschikken over een groot netwerk van ervaren zzp’ers of professionals die in dienst van derden zijn. Wij ontzorgen bedrijven van het inleenproces van ICT professionals.

Provide Staffing heeft daarvoor haar eigen methoden en expertises ontwikkeld, maar heeft bovendien de focus op de beste ICT’ers in hun vakgebied. Het werken in teams, met de klant en met onze eigen professionals, is daarbij een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Function

In deze zelfstandige en uitdagende functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het werven, selecteren, inschrijven en bemiddelen van kandidaten. Verder begeleid je professionals en/of freelancers binnen hun baan of naar nieuw werk. Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe opdrachtgevers en bent creatief in het bereiken van jouw doelstellingen hierin. Je bezoekt jouw relaties en prospects en weet opdrachtgevers voor je te winnen.

Requirements

Wij vragen HBO werk- en denkniveau, ervaring in een commerciële functie (bijvoorbeeld Intercedent), een resultaatgerichte werkhouding en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je hebt affiniteit met ICT. Je bent uitstekend in staat om je in te leven in zowel professionals, freelancers als opdrachtgevers en maakt het verschil door het zetten van de extra stap in combinatie met onze kennis en kunde.

Offer

Wij combineren een uitstekend salaris en leaseauto met uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kom je te werken binnen een team van enthousiaste en leuke collega’s die ergens voor gaan. In onze benadering naar zowel klant als collega staan continu onze kernwaarden ondernemerschap, winnen, ontwikkelen, team en helpen centraal. Dit vertaalt zich naar een uitstekend werkklimaat en een mooie basis om de doelstellingen van onze medewerkers te behalen. Je startsalaris is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Information

Francis Meulenberg +31 (0)30 6669600

Application

Heb je interesse in deze functie? Schrijf je dan in via onze website of reageer via onderstaande link. Je mag bij vragen ook telefonisch contact opnemen, telefoonnummer: +31(0)3 06 090 997. Je kan dan vragen naar Niels Hoevenaars.

Apply